top of page

portofolio Julius

project 1

de opdracht was om iets nuttigs te maken voor een gekozen dier. de opdrachtgever was de waag sciencepark. We zijn begonnen met het kiezen van ons dier. Uiteindelijk hebben we gekozen om voor de vleermuis een fijn verblijf te maken waar hij in kan uitrusten, drinken en veilig is. We zijn begonnen met de presentatie en het bouwen van het eindproduct. We hebben de presentatie afgerond en gingen werken aan het eindproduct. We moesten eerst even op stoom komen maar het ging steeds beter door de samenwerking. en uiteindelijk is het helemaal goed gekomen met on vleermuisverblijf. 

Vleermuisverblijf

project 2

de opdracht was, iets van karton te maken zodat je het niet hoeft weg te gooien. De opdrachtgever was Tolhuijs.  

 

we zijn begonnen met spuugmodellen te maken zoals een bordspel, kledinghanger en moestuin. we hebben een presentatie gemaakt waar we foto's van al onze producten in hebben gezet om dat aan de opdrachtgever te presenteren. we hebben er ook een verslag van gemaakt. in dat verslag hebben we uitleg gegeven over het project waar we nu mee bezig zijn. we zijn nu bezig met het eindproduct we hebben ervoor gekozen om in een doos een bordspel te maken met 2 QR-code's. Ik en mijn team hebben allemaal een eigen bordspel ontworpen van een toasty doos. we zijn klaar met de het eindproduct en zijn bezig met de laatste dingetjes van de presentatie en het verslag. we hebben het verslag afgerond en hebben daar een in orde voor gekregen.

project 3

de opdracht was om een lokaal te kiezen en daar een product voor te maken die zorgt voor frisse lucht in het lokaal. de opdrachtgever was vakanjers. 

we zijn begonnen met het lokaal kiezen, we hebben gekozen voor leerplein 112 omdat het daar erg benauwd en warm was. we gingen ideeen verzinnen hoe we frisse lucht in het lokaal konden brengen. we hebben veel schetsen gemaakt. uiteindelijk hebben we gekozen uit een box met ventilatoren en varens zodat er frisse lucht uit de grond het lokaal ingeblazen word. we hebben het idee uitgewerkt tot een eindproduct. we hebben ook een mca gemaakt om te kiezen wat het beste voor ons producht is. het ging allemaal goed en we hebben goed samengewerkt. 


 
bottom of page